Beliggenhet

Nattlandsveien borettslag har en svært sentral og attraktiv beliggenhet på Landås, bare en kort bil-, buss- eller bybanetur unna sentrum. Borettslaget har en sentral beliggenhet i et veletablert boligområde på Landås, med fin utsikt over nærområdet. Gode solforhold, og fine turmuligheter med blant annet Montana, Ulriken, Nattland og Tveitevannet i nærområdet.

En rusletur på ca . 10 minutter tar deg til Sletten senter med blant annet apotek, restaurant, post, klesforretninger og dagligvarebutikk. Enda nærmere leiligheten ligger også en rekke dagligvarebutikker hvor den nærmeste, Rema 1000, ligger ca. 200 meter unna. Søndagsåpen butikk finner man på Landåstorget som også kan by på tannlegesenter, pizzeria, bibliotek og bensistasjon.

I området er det meget gode bussforbindelser med Nattlandsveien er like ved. Herfra er det hyppige bussavganger og kort reisetid til Haukeland sykehus samt Bergen Sentrum og nærmeste bybanestopp ligger ved Sletten Senter.

Flere idrettsanlegg i området, som Bergenshallen, Turnkassen, Gimlehallen, Brann stadion, Nymarkanlegget, Haukelandshallen mf.

Gangavstand til barnehager og skoler. og den nye Høgskolen på Kronstad. Relativ kort avstand til Haukeland sykehus og den nye Høgskolen på Kronstad (20-30 min til fots).

 

Adkomst

Med bil: Fra Bergen sentrum kjører man mot Haukeland og følger Haukelandsveien videre inn i Nattlandsveien. Ved Mannsverk Torg vil du se Nattlandsveien Borettslag på venstre side av veien.

Med buss: For de som foretrekker kollektiv transport er det enkelt å ta 2-bussen som går fra Olav Kyrres gate. Gå av på stoppet "Bolstad" og følg Nattlandsveien tilbake til du ser Nattlandsveien Borettslag på høyre side av veien.

 

Fordeling av felleskostnader

Eiendomsskatt, a-konto sentralvarme og andel felleskostnader følger husleiebrøken (leilighetens areal delt på totalareal).

Faste kosnader:
Bomiljøprosjekt: 24,-
Miljøgebyr for papirfaktura: 30,-
Dugnad: 150,-
Kabel-tv: 278,-

Felleskostnadene inkluderer: Kommunale avgifter/eiendomsskatt, sentralvarme a-konto, felles byggforsikring (ikke innbo og løsøre), festeavgift, nedbetaling renter/avdrag andel fellesgjeld, dugnad og diverse drift/vedlikehold av fellesarealer/utvendig bygningsmasse og kabel-tv.

 

Oppvarming

A-konto sentralvarme betales i felleskostnadene. Det foretas avregning en gang i året. Eventuelt overforbruk faktureres andelseier, underforbruk utbetales.

 

Fellesvaskeri

Totalt 7 fellesvaskerier . 2 stk i 92-blokk, 2 stk i 96-blokk og 3 stk i 100-blokk. Polletter kan kjøpes på styrekontoret, disse koster kr. 10,- for ca. 2,5 timers vasking.

 

Parkering

Borettslaget har god parkeringsdekning, både innvendig og utvendig, med parkeringsanlegg fra 2004. Vi har også tilrettelagt for elbillading for de som ønsker det.

Parkering tildeles etter ansiennitetsprinsippet ved søknad til styret og koster 160 kroner i måneden kroner på taket og 300 kroner i måneden for garasjeplass. Det er også parkeringsplasser med uttak for motorvarmer. Elbiler kan få tildelt plass med ladestasjon og må betale 200 ekstra i måneden. Forøvrig parkering i offentlig gate.

 

Forkjøpsrett

Andelseiere i borettslaget og medlemmer i BOB har forkjøpsrett ved salg av bolig.

 

Styregodkjennelse

Det er en forutsetning ved kjøp at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse finner sted.

 

Dyrehold

Det må søkes styret om dyrehold. Søknaden skal forelegges samtlige beboere i søkers oppgang, og beboere må skrive under på at de har sett søknaden og kan sende eventuelle innvendinger til styret. Eget søknadsskjema er tilgjengelig på styrekontoret og på borettslagets nettsider. Hunder skal til enhver tid holdes i bånd på borettslagets område.

 

Ansvarsforhold felleskostnader

Boliglaget er ikke tilknyttet sikringsfond. For krav på dekning av felleskostnader og andre krav fra lagsforholdet har laget panterett i andelen foran alle andre heftelser. Pantekravet er begrenset til to ganger folketrygdens grunnbeløp på tidspunktet da tvangsdekning besluttes gjennomført.

 

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1201
Gårdsnr: 161
Bruksnr: 1021

Borettslag-navn: Nattlandsveien Borettslag
Borettslag-orgnummer: 955205456